Konferanse: Bedriftsdemokrati 2.0

7. mars 2018 kl. 08:30 - 15:20

Bedriftsdemokratiet i Norge vokste fram for å styrke både ansattes medbestemmelse og produktiviteten i arbeidslivet. Tillitsvalgte og ansattes deltakelse og innflytelse har gjort det norske arbeidslivet mer omstillingsdyktig enn i de fleste andre land.

Flere forskningsrapporter viser at de demokratiske ordningene er under press, samtidig som store omstillinger i vare- og tjenesteproduksjonen forventes i tiden som kommer.
Har vi behov for å tilpasse samarbeidsmodellen til dagens arbeidsliv? Må vi modernisere og fornye bedriftsdemokratiet til en 2.0-versjon? Hvordan skal den i så fall se ut?

Arbeidsforskningsinstituttet (AFI) ved OsloMet inviterer partene i arbeidslivet, representanter for staten, og arbeidslivsforskere til en todelt dagskonferanse om de sentrale trekkene ved utviklingen i det norske arbeidslivet.

Se hele programmet her: http://www.hioa.no/Hva-skjer/Dagskonferanse-Bedriftsdemokrati-2.0

Konferansen arrangeres av laget bak Medbestemmelsesbarometeret 2017.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men krever enkel påmelding. Det er mulig å melde seg på hele dagen eller enkeltdeler av programmet.