Utfordrende atferd, Forstå – forebygge – erstatte

9. april 2014 kl. 10:00 - 12:00

Fra nettsiden (per 11. februar 2014)

Forelesningen vektlegger hvordan vi kan forstå utfordrende atferd med utgangspunkt i elevens perspektiv.

Utfordrende atferd kan ha mange funksjoner, noe som har konsekvenser for hvilke og hvor mange tiltak vi velger å bruke.

Forelesningen gir en praktisk gjennomgang av anvendelige metoder for å forstå, forebygge og erstatte utfordrende atferd samt tommelfingerregler ved akutt håndtering av truende og farlig atferd.

• Utfordrende atferd som mestringsstrategi

• Funksjonsblomsten – kartlegging og valg av metode

• Forebygging av truende situasjoner og akutt håndtering av truende og farlig atferd

Foreleser:
Kristin Hurlen-Skau
Bindende påmelding innen:
02.04.14

Se kurskatalogen med datoer, priser, påmeldingsinformasjon og annet her. http://www.nordvoll.gs.oslo.no/filarkiv/images/kurskatalog_v_ren_2014.pdf

9. april 2014
Kategori for Arrangement: