Halvdagsseminar og boklansering: Den største gaven. Min historie om autisme

13. juni 2018 kl. 12:30 - 15:30

Ugla forlag inviterer til et halvdagseminar i forbindelse med lansering av barne- og ungdomsbok som handler om å leve i familier med autisme. Både søsken og de som selv har diagnosen, i alderen 7-18 år, er intervjuet i denne boka.

Forfatteren Gro Dahle forteller om sin barndom med asperger, om hvordan hun som liten forsøkte å smile uten å føle seg glad innvendig. En annen voksen søster, Marit, gir også et tilbakeblikk på barndommen sin som søster til en jente med utviklingshemming og autistiske trekk.

Boka er illustrert av barn. Den er utgitt med støtte av Extrastiftelsen og Autismeforeningen i Norge.

Velkommen til Kongensgate onsdag 13.06!

Se denne pdf-filen for informasjon om programmet mm.: Invitasjon_boklansering

13. juni 2018
Kategori for Arrangement: