« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Glykoproteinoser, mukopolysakkaridoser og mitokondriesykdommer

22. oktober 2018 kl. 10:00 - 26. oktober 2018 kl. 13:00

Målgruppe:
Barn og unge i grunnskolealder med en av følgende diagnoser og deres familie og tjenesteytere.

Aspartylglukosaminuri (AGU)
α-Mannosidose
β-Mannosidose
Sialidose
Fukosinose
Pompes sykdom
Mukopolysakkaridosene (MPS I-VII)
Mitokondriesykdommer (alle typer)

Frambu oppfordrer til at deltagerne har med sine kjente omsorgspersoner til kurset. Dette for å bistå med kommunikasjon og omsorg og for å skape trygghet i skolen mens foreldrene deltar på forelesning.

Kursets målsetning:
Å styrke deltakernes kunnskap om diagnosene og gi informasjon om å leve med et barn med en sjelden metabolsk sykdom. Deltakelse på kurset gir mulighet til å treffe andre i lignende situasjon og utveksle erfaringer.

Søknadsfrist er 24. august 2018

Velkommen!

Start:
22. oktober 2018 kl. 10:00
Slutt:
26. oktober 2018 kl. 13:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:

Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser
Sandbakkveien 18
Ski, 1404 Norway