« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Frivillighetens dag 2019

5. desember kl. 11:30 - 19:30

Velkommen til Frivillighetens dag!

På Sentralen i Oslo den 5. desember.

FNs internasjonale dag for frivillighet er dagen vi samler alle deler av frivillig sektor. Vi ser frem til en spennende dag med foredrag, debatt, ny innsikt, gode møter og feiring av frivillig innsats.

Nytt i år er at vi slår sammen Topplederkonferansen og Frivillighetens dag til et heldagsarrangement. Dette fyller vi med fag, fest og tid til å snakke sammen. Det blir foredrag og debatt i Marmorsalen og ulike fagsesjoner i parallelle økter på Sentralen.

Tema for dagen er «En frivillighet for alle»

Vi skal se på samfunnstrender, hvordan folk ønsker å delta og hva må frivillig sektor forberede seg på? Hva skal frivillig sektors rolle handle om fremover og hvordan opprettholder vi den høye tilliten i befolkningen?  Vi vil diskutere barrierer for deltakelse, sosiale forskjeller og utenforskap. Har vi nødvendig vilje og evne til å utvikle våre organisasjoner og lykkes med sterk lokal forankring fremover?

Plan for dagen:

Kl 11.30 – 12.30 Innslipp og lunsj

Kl 12.30 – 15.00 Frivillighetskonferanse

Kl 15.00 – 15.30 Pause med lett servering

Kl 15.30 – 17.00 Politiske debatter

Kl 17.00 – 18.00 Innslipp, middag og mingling

Kl 18.00 – 19.15 Prisutdeling og avslutning

Vi inviterer alle ansatte og tillitsvalgte i frivillige organisasjoner, og vi håper at styreledere og generalsekretærer holder av denne dagen og blir med på vår felles feiring.

Påmeldingsfrist 2 desember. Se arrangementets hjemmeside (lenke under) for påmelding.

Frivillighet Norge
Telefon: