Familiekurs på Frambu

29. september 2014 - 3. oktober 2014

Autismeenheten  inviterer til en ukes familiekurs Frambu sept./okt. 2014

Målgruppen for kurset er unge mennesker med høytfungerende autisme/Asperger syndrom i alderen 13 – 16 år, deres foreldre/pårørende og søsken.

Kurstilbudet er organisert med forelesninger om forståelsesvansker hos mennesker med autismespekterdiagnose, tilrettelegging av opplæring i skole, forebygging av problemer, utarbeidelse av individuelle planer, trygder og sosiale rettigheter samt samtalegrupper for søsken og for de som selv har diagnosen. På ettermiddagene og kveldene er det fellesaktiviteter inne/ute f. eks svømmehall, bordtennis, film/video, formingsaktiviteter og turer.

Mer info. og påmelding

Start: