Fagkurs: Svært sjeldne kromosomavvik/genfeil – grunnskolealder

13. februar 2018 kl. 09:00 - 16:00

Målgruppe:
Fagpersoner i lokalt tjenesteapparat som kommer i kontakt med barn og unge som har et svært sjeldent kromosomavvik eller genfeil som gir sammensatte vansker, for eksempel ansatte i kommunehelsetjeneste, skole, skolefritidsordning, avlastningstjeneste eller barnevernstjeneste. Pårørende kan også delta.

Kursets målsetning:
Kurset vil gi en innføring i og informasjon om å leve med svært sjeldne kromosomavvik og genfeil som gir sammensatte vansker.

Kursavgift:
Kurset koster kun kr 500. som dekker undervisning, materiell, lunsj og pauseservering. Pårørende deltar gratis.

Det er også mulig å delta på kurset via videokonferanse eller strømming.

Påmeldingsfrist er 30. januar 2018

Velkommen!

13. februar 2018
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:

Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser
Sandbakkveien 18
Ski, 1404 Norway