« All Hendelser

Fagkurs: Fragilt X syndrom med ADHD, ADD eller autismespektervansker

15. oktober kl. 09:00 - 16:00

Målgruppe:
Ansatte i skole, PPT, SFO, habiliteringstjenesten og andre interesserte som arbeider med barn og unge i grunnskolealder med fragilt X syndrom med tilleggsdiagnose ADHD, ADD, Aspergers syndrom eller autismespektervansker.

(NB: Fokuset for kurset er snevret inn etter at det først ble annonsert og vil nå ta utgangspunkt i fragilt X syndrom)

Kursets målsetning:
Å rette fokus på faktorer som kan påvirke læring og samspill hos personer med en sjelden diagnose og ulike metoder for endringsarbeid.

Kursavgift:
Kurset koster kun kr 1000. Dette dekker materiell, lunsj og kaffe/te.
Pårørende deltar gratis. (Vi tilbyr overnatting så langt det er kapasitet. Overnatting koster kr 500. Pårørende overnatter gratis.)

Påmeldingsfrist er 1. oktober 2018

Velkommen!

Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser
Sandbakkveien 18