Barn og unge med Autisme – kurs for fagfolk og foreldre

8. september 2016 kl. 09:30 - 15:00

Påmeldingsfrist: 31. august 2016

Barnehabiliteringa og Lærings- og meistringssenteret i Helse Førde i samarbeid med Autismeforeninga arrangerer 8. september kurs om barn og unge med autisme. Kurset er for fagpersonar og foreldre.

Forelesar:

Kenneth Larsen
Kenneth Larsen er rådgiver og stipendiat ved Regional kompetansetjeneste for autisme, ADHD, Tourettes syndrom og narkolepsi Helse Sør-Øst. Han har mange års erfaring fra arbeid med barn, ungdom og voksne med autismespekterforstyrrelser. Larsen har skrevet flere fagartikler og har gitt ut flere bøker om blant annet autismespekterforstyrrelser, tidlig utvikling og opplæring.

Program

PS. Parkering: Det er mangelfull parkeringsmoglegheit ved sjukehuset (evnt. Kronborg-området)

Førde sentralsjukehus
Svanehaugvegen 2