Barn og Unge Kongressen 2018

24. april 2018 kl. 08:00 - 27. april 2018 kl. 16:00

Hovedformålet med Barn & Unge kongressen er å skape oppmerksomhet rundt arbeid for barn og unges psykisk helsevern og barnevern.

Annethvert år samles ulike nasjonale konferanser og seminarer om barn og unge til kongress i Bergen. Ved å samle fagfolk og forskere på tvers av sektorer, arenaer og profesjoner, kan vi få en felles presentasjon og drøfting av nye forskningsresultater, innovative fagutviklingsprosjekter og politiske veivalg.

Kongressen vil vektlegge forutsetninger for barn og unges psykiske helse, trivsel og fungering generelt, samt trekke frem sentrale arenaer hvor forebyggende og helsefremmende arbeid med barn og unge finner sted.

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Dreggsallmenningen 1