« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Barn med en sjelden diagnose som skal begynne på skolen

26. februar kl. 10:00 - 2. mars kl. 13:00

Målgruppe:
Barn fra 4 til 6 år med en av diagnosene Frambu jobber med som ikke har startet på skolen ennå og deres familier.

Fag- og støttepersoner rundt deltakerne er velkomne til å delta på på tirsdag og første halvdel av onsdag. Det er mulig å delta både på Frambu og via videokonferanse.

Kursets målsetning:
Å sette fokus på barn med sjeldne diagnoser som skal begynne på skolen og gi tips til forberedelsene og gjennomføringen av skolestart. Deltakerne på kurset får også treffe andre i liknende situasjon og mulighet for å utveksle erfaringer.

Start:
26. februar kl. 10:00
Slutt:
2. mars kl. 13:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:

Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser
Sandbakkveien 18
Ski, 1404 Norway