Autismekursene NTNU

26. august 2014 kl. 10:00 - 29. august 2014 kl. 14:30

NTNU arrangerer i høst videreutdanningskurs hvor tema er «Bedre læring og livskvalitet for barn, unge og voksne med autismespekterdiagnoser (ASD)» på Melhus i Sør-Trøndelag.

Studietilbudet består av 2 studieemner med tilsammen 30 studiepoeng.
Kurs 1: ”Diagnose, variasjon og individualitet” – 15 studiepoeng.
Kurs 2: ”Livslang læring, utvikling og helhetlige tjenestetilbud” – 15 studiepoeng.
Man må ha bestått eksamen i kurs 1 for å gå videre med kurs 2. Kurs 1 kan tas som enkeltstående kurs.

Medlemmer i Autismeforeningen som er pårørende til mennesker med en autismespekterdiagnose, selv har en diagnose eller er tillitsvalgte, kan høre på foredragene gratis, men må selv betale for mat og eventuell overnatting.  Avtale om overnatting og kjøp av måltider må gjøres i god tid.  Det er begrenset antall overnattingsplasser. Dersom flere ønsker overnatting enn det er plasser, vil studentene gå foran.

Måltider kan alle bestille, bare man avklarer bestilling uka før kursstart av hensyn til innkjøp.

Medlemmer må melde seg på til Anne-Grethe Tøssebro, Anne-Grethe.Tossebro@statped.no

Se brosjyre her.

Start: