Aspergertreff 2016

14. oktober 2016 - 16. oktober 2016

Bilde av Holmenkollen Park Hotel

Autismeforeningen arrangerer også i år treff for voksne med diagnosen Asperger syndrom.

Årets Aspergertreff holdes på Scandic Holmenkollen Park hotell i Oslo fredag 14. oktober–søndag 16. oktober 2016.

Søknadsfrist: 1. august 2016.

Her finner du hele invitasjonen og søknadsskjema som må benyttes: Invitasjon 2016 Holmenkollen Park

Invitasjon til Aspergertreffet er sendt ut pr. brev og/eller e-post til våre medlemmer.

For å kunne søke/delta på treffet må du:

• ha betalt medlemskontingenten for 2016
  • ha Aspergerdiagnose som også er registrert i vårt medlemsregister

Det er 20 plasser til Aspergertreffet, så alle søkere vil dessverre ikke få plass.  Dersom man har deltatt tidligere på Aspergertreff vil man ikke bli prioritert.

Dersom du har noen spørsmål om Aspergertreffet kan du kontakte Ellen Støa:

• på tlf. 23054572 mandag, onsdag og torsdag mellom kl. 1000-1400.
  • pr. epost: ellen@autismeforeningen.no

Start: