Regionale, nasjonale og internasjonale arrangementer. (For lokale kurs og arrangementer, se fylkeslagenes nettsider.)

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Aspergertreff 2019

27. september 2019 - 29. september 2019

Gratis
Inngangsparti Thon Hotel Storo

Virtuell visning av hotellet: https://www.thonhotels.no/hoteller/norge/oslo/thon-hotel-storo/360/

 

Invitasjon til treff for voksne personer som har Asperger syndrom

Denne invitasjonen med søknadsskjema finner du som pdf-fil her: Invitasjon 2019 Thon Storo

Autismeforeningen i Norge inviterer deg som medlem til årets treff for voksne som har diagnosen Asperger syndrom (AS). Dette er ikke et fagseminar, men et treff der voksne personer med AS kan møte andre med samme diagnose.

Arrangementet foregår i en samlet gruppe på ca. 30 personer (inkl. arrangør og forelesere). Det er viktig at du tenker over om treffet, og det å reise alene til Oslo føles hyggelig og ikke blir en stressende opplevelse. Vi forventer at du deltar på hele arrangementet.

Målet med treffet er å møte andre med AS, og være en positiv og hyggelig opplevelse for deg. I tillegg at du kanskje får lære litt mer om det å ha – og å leve med AS.

Autismeforeningen har ingen mulighet til å ha det medisinske ansvaret for den enkelte deltakeren. Treffet er for deg som klarer deg uten en ledsager. Nedre aldersgrense for å delta på treffet er 21 år.

 

For å kunne søke/delta på Aspergertreffet du ha betalt medlemskontingenten for 2019

Dersom du har vært med på et treff tidligere vil du ikke få tilbud om plass på årets treff, og trenger derfor ikke å søke om plass.

 

De som får tilbud om å få delta på treffet, skal møte på Thon hotell Storo mellom kl. 15.30 og kl. 16.30 på fredag 27. september 2019.

Gjennom helgen vil det bli satt av mye tid til å prate sammen. Fagpersoner og Autismeforeningens Ressursgruppe for voksne med ASD vil være til stede hele tiden. Det vil bli forskjellige innlegg/foredrag om aktuelle temaer.

Utgifter til reisen (fly, tog, buss, og i enkelte tilfeller bil, men ikke taxi), hotellopphold og måltider betales av Autismeforeningen. Dersom du kommer med bil må dette avklares/avtales med oss først.

Alle som søker om plass på treffet vil få et svar fra oss, svarbrevet blir sendt ut senest i uke 35. De som får tilbud om plass på treffet vil få et brev hvor vil vi gi flere opplysninger og detaljer om oppholdet. Et endelig og detaljert program sendes til de som har fått plass på treffet så snart det er klart.

Hvis du er interessert i å delta må du søke skriftlig.  Søknadsskjemaet finner du her: Invitasjon 2019 Thon Storoog det skal sendes til:

Autismeforeningen

Postboks 6726 Etterstad

0609 Oslo

Utfylt søknadsskjema kan også sendes til oss pr e-post som et scannet dokument til:   ellen@autismeforeningen.no 

 

Frist for å søke plass på årets Aspergertreff er 5. august 2019

 Svar på om du har fått plass eller ikke vil bli sendt ut senest uke 35

 

Det er alltid mange som søker, og det er kun 20 plasser. Det er derfor viktig at hvis du får tilbud om plass på treffet at du faktisk kommer.

Hvis du ikke kan komme etter at du har fått tilbud om plass, er det viktig å gi beskjed til oss senest 5. september slik at en annen kan få plassen.

Treffet varer fra fredag ettermiddag og avsluttes etter lunsj på søndag.

Har du har noen andre spørsmål vedrørende treffet, kan du kontakte Ellen Støa på e-post: ellen@autismeforeningen.no

 

Detaljer

Start:
27. september 2019
Slutt:
29. september 2019
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Sted

Thon Hotel Storo
Vitaminveien 23
Oslo, Oslo 0485 Norge
+ Google-kart
View Sted Website

Autismeforeningen er ikke ansvarlig for aktiviteter som ikke arrangeres av Autismeforeningen.