Arctic Conference on Autism and Developmental Disabilities 2015

16. juni 2015 - 17. juni 2015

Velkommen til Arctic Conference on Autism and Developmental Disabilities 2015

Vi ønsker å invitere fagpersoner innenfor autisme og utviklingsforstyrrelser til konferanse i Tromsø 16.og 17. juni 2015.

Program

Konferansen arrangeres av Uit – Norges Arktiske Universitet v/Institutt for psykologi, i samarbeid med Regionalt fagnettverk for autisme, ADHD og Tourettes syndrom (R-FAAT), UNN og Nordlandssykehuset.

Vi minner om at det vil være lurt å være tidlig ute med tanke på hotell i Tromsø, og håper derfor at flest mulig melder seg på i god tid.

Konferanseavgift er kr 1500 for begge dager og konferansen avholdes ved auditorium 3, teorifagbygg 5 ved UiT -Norges Arktiske Universitet.

Påmeldingsfrist: 1. mai 2015

Endringer i programmet kan forekomme.

Start:
16. juni 2015