Å ha en bror eller søster med en sjelden diagnose (Søskencamp)

25. juni 2018 kl. 10:00 - 28. juni 2018 kl. 15:00

Målgruppe:
Søsken i alderen 12 til 17 år som har en bror eller søster med en sjelden diagnose som hører inn under Nasjonal kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser

Kursets målsetning:
På dette kurset ønsker vi at søsken til personer med sjeldne eller lite kjente diagnoser skal være i fokus, oppleve fellesskap og ha mulighet til å dele erfaringer med andre i liknende situasjon.
Vi legger vekt på at de unge skal bli godt kjent med hverandre gjennom aktiviteter som krever samhandling og hvor det sosiale står sentralt. Vi vil også ha daglige samtaler i mindre grupper om å ha en søster eller bror med spesielle behov. Programmet på dagtid vil i tillegg bestå av varierte aktiviteter ute og inne, og på kveldene blir det mye moro i regi av Frambus aktivitetsledere.

Søknadsfrist 27. april 2018.

Velkommen!

Start:
25. juni 2018 kl. 10:00
Slutt:
28. juni 2018 kl. 15:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:

Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser
Sandbakkveien 18
Ski, 1404 Norway