Om oss

Bilde av Norge med Akershus fylke markert i rødtVelkommen til Akershus fylkeslag!

Akershus fylkeslag har ca 500 medlemmer – både personer som selv har diagnose, familiemedlemmer og tjenestegivere/fagfolk.

Akershus fylkeslag arrangerer seminarer to ganger i året. Vi tilbyr også klatring for ungdommer/unge voksne og ulike aktiviteter for familiene (som besøk på Hurlumheihuset og Emma sansehus). Fylkeslaget har foreldregrupper i alle regionene i Akershus: Romerike, Follo, og Asker/Bærum. Se vår aktivitetskalender for dato, sted og tidspunkt.

Omtrent hver måned sender vi ut et elektronisk nyhetsbrev, med informasjon om aktiviteter i foreningen, tips om eksterne kurs i regionen, nyttige linker, og viktige nyheter.  Nyhetsbrevet er gratis for både medlemmer og andre interesserte.  Gå ikke glipp av viktig medlemsinformasjon: Tegn abonnement i dag!

[otw_is sidebar=otw-sidebar-1]