Webinar for skoleansatte og andre interesserte

24. november kl. 15:00 - 17:00

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

One event on 9. november 2020 at 15:00

One event on 24. november 2020 at 15:00

Autismeforeningen i Norge, Akershus fylkeslag inviterer til tre nettforedrag i november 2020. Hovedmålgruppa er grunnskoleansatte som jobber med barn og ungdommer på autismespekteret. Pårørende og andre interesserte fagpersoner kan også delta.

Foredragene sendes direkte på Zoom (uten opptak). Ingen forkunnskaper kreves, og deltakerne kan skrive spørsmål og kommentarer underveis.

Når:

Foredragene sendes følgende datoer i november 2020:

NB: Selv om vi håper at alle får med seg samtlige foredrag i sin helhet, har vi forståelse for at dette ikke alltid er mulig.

Hvor:

Foredragene sendes live på Zoom. Det eneste du trenger for å kunne delta er tilgang til internett, muligheten til å spille av lyd og link til det aktuelle foredraget.

Alle som er påmeldt vil motta en link til Zoom-sendingen(e) via e-post. Når du klikker på linken for å delta, kommer det noen dialogbokser om nedlasting hvis du ikke har programvaren/appen fra før. Det er gratis å laste ned Zoom, og innlogging eller registrering er ikke nødvendig.

Du kan gjerne laste ned Zoom på forhånd:

• Hvis du har tenkt å bruke nettbrett eller mobil, søk «Zoom» i App Store (iPhone/iOS) eller Google Play (Android).
  • Hvis du har tenkt å bruke PC, gå til Zooms nettside.

Pris:

Gratis.

Påmelding:

NB: Du trenger bare å sende én påmelding selv om du ønsker å delta på flere foredrag.

Vi tar imot fortløpende påmelding frem til 22. november eller til webinaret er fulltegnet (500 deltakere). Påmeldingen gjelder både neste foredrag og ev. kommende foredrag, hvis påmeldingen er mottatt minst 2 dager før neste foredrag starter:

• Frist 2. november = mulighet til å delta 4.11, 9.11 og 24. 11
  • Frist 7. november = mulighet til å delta 9.11 og 24.11
  • Frist 22. november = mulighet til å delta 24.11

Fyll ut påmeldingsskjemaet her (https://forms.gle/C3cgL4arhwaGYRLy5).

Spørsmål?
Ta kontakt med oss ved å sende en epost til akershus@autismeforeningen.no.
Du kan også ringe eller sende en SMS til tlf. 975 00 965.

Kategori for Arrangement:

Akershus fylkeslag