« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Vårens eksterne kurs og fritidstilbud

21. juni kl. 08:00 - 17:00

Akershus fylkeslag er ikke ansvarlig for innhold av eksterne kurs og foredrag – og er heller ikke ansvarlig om tidspunkt, pris e.l. blir endret.

Tips om kurs

Mange av våre medlemmer kvier seg for å delta på kurs hvis det innebærer å være borte fra jobben. Derfor har vi delt våre tips etter tidspunkt:

Eksterne kurs i arbeidstiden

Eksterne kurs som arrangeres på kveldstid, på nettet eller på en lørdag/søndag.

NB:  Yrkesaktive foreldre kan få opplæringspenger for kurs arrangert av spesialisthelsetjenesten. De kan også ha rett til å få dekket reise- og oppholdsutgifter. Les mer her.

Tips om fritidstilbud

Nyheter, vår 2019 (nye tilbud, aktuelle arrangementer osv)

Eksterne sommerleirer, festivaler osv

Liste over relevante fritidstilbud (lista ble startet i 2012 og kan inneholde utdaterte tilbud og linker)

Tips om spørreundersøkelser eller forskningsprosjekter

Forskning om mestringsstrategier. Forskeren ønsker å snakke med «personer med høytfungerende autisme eller asperger som har fullført videregående opplæring og er i full jobb eller er heltidsstudent ved universitet/høyskole.»

Masterprosjekt om minoritetspårørende i møte med helsevesenet.

Pårørendeundersøkelse. Bli med å årets undersøkelse. Det er anonymt og tar kun 5 minutter men det gir viktige tilbakemeldinger til tjenesteytere og politikere i kommunen din.

Masterprosjekt om søsken. Det trenges informanter som er mellom 16 og 21 år.

Hjerneforskning. Forskerne inviterer personer med høytfungerende autisme i alderen 16 til 60 år til å delta i prosjektet. Undersøkelsene foregår på Ullevål.

21. juni
Hendelse Kategori: