« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Søskentreff

25. april kl. 19:00 - 21:30

Torsdag 25. april på Waldemarhøy kjører vi i gang med vårt 2. søskentreff. Vi starter kl. 19 og avslutter rundt kl. 21.30, men det er helt i orden å reise hjem tidlig.

Vi satser på to grupper med max 15 barn i hver gruppe:

• Gruppe 1, ca 7-13 år
  • Gruppe 2, 14-ca 25 år. Tips: Her finner du informasjon om en relevant forskningsprosjekt.

Hensikten med gruppene er «likepersonsarbeid» med fokus på søsken til barn/voksne med autismespekterproblemer på godt og vondt.

To voksne søsken (som var foredragsholdere sist foreldretreff) tar hver sin gruppe denne kvelden. De holder en innledning hver på ca 15 minutter så blir det spørsmål, samtaler, spill, snacks, frukt osv. Vi bruker lillestua og kjøkkenet til gruppene. Her blir veien til mens vi går.

Vi må her ha påmelding da det er viktig at de ikke blir for mange på søskentreffet. Send en epost til follo.ain.akershus@gmail.com eller ta kontakt med Isabel på tlf. 986 55 061.

Du kan også komme i kontakt med oss gjennom facebookgruppa vår.

Samtidig har vi vårt vanlige foreldretreff. Foreldretreffet begynner kl 19 30. Kaffen er klar fra kl 19.  Det er ikke viktig at man kommer presis kl. 19.30 om man ikke rekker. Dette gjelder alle foreldretreffene våre. Les mer om foreldretreffet her.

Det blir servering men det kommer vi tilbake til.

Velkommen!

Hendelse Kategori: