« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Sanseloftet på Sjøholmen

2. april kl. 18:00 - 20:00

Autismeforeningen i Norge, Akershus fylkeslag inviterer til
SENSORISK LEK PÅ SJØHOLMEN I BÆRUM
TIRSDAG 2. APRIL 2019, KL. 18-20.

Beskrivelse og målgruppe:

Vær med å feire Verdens autismedag! På Sjøholmen kan dere utforske sansene, tilbringe tid sammen som familie og treffe andre i samme situasjon. Sanseloftet på Sjøholmen er et spennende og trivelig sted for både store og små.  Det består av 9 rom der du kan lukte, se, høre, ta på, kjenne med hender og føtter og bli med å lage kunst. Vi har hele stedet for oss selv!

Sanseloftet passer ypperlig for barnefamilier, men alle er velkomne, uansett alder. Søsken er særlig velkomne, uansett om barnet med diagnose deltar eller ikke. Ta gjerne med en venn slik at barnet/søsken har noen å dele opplevelsene med. Besteforeldre, avlastere og andre støttepersoner kan bli med i tillegg til — eller istedenfor — foreldrene.

Når:

Tirsdag 2. april 2019, kl. 18-20 (kom når det passer).

Hvor:

Sjøholmen, Sandviksveien 130 på Blommenholm i Bærum.
Denne videoen fra Sjøholmen fungerer som en veibeskrivelse.
Parkeringsplassene ved huset er først og fremst for bevegelseshemmede.
Andre kan parkere ved båthavna (som er innen 3 minutters gangavstand).
Nærmeste bussholdeplass er Blommenholm. Høvikodden er også innen gangavstand.
Nærmeste togstasjon heter også Blommenholm.
For informasjon om tog- og busstider gå til reiseplanlegger.ruter.no.

Pris:
Gratis inngang (man sparer opptil kr. 110 pr. person). Materialene som vanligvis selges i sanseposer er også gratis.

Viktig å vite:

• Alle deltar på eget ansvar. Tett tilsyn er viktig – både for å unngå avstikking og skader og for å sikre smidig turtaking og koselige felles opplevelser.
  • Servering. Kafé Sult selger drikke, pizza, toast, kanelboller og donuts. Oppgi hva du vurderer å kjøpe, slik at kaféen kan bestille nok råvarer.
  • Forberedelser. Filmen her kan brukes som utgangspunkt når du vil forberede barnet før besøket. Sjøholmens nettside og facebookside inneholder også nyttig informasjon og bilder.
  • Bevegelseshemmede. Man kan ta heis til sanseloftet.

Påmelding:

Plass er begrenset av hensyn til brannsikkerhet (det er kun plass til 60 personer om gangen i selve sanseloftet). Fortsatt ledig plass pr. tirsdag 26. mars. Send påmelding så snart som mulig, helst innen torsdagformiddag 27. mars (av hensyn til matbestillinger). Påmeldingsskjemaet er lagt ut her: https://goo.gl/forms/ocBKLAcz2Nxk2GtH3 .

Spørsmål?

Ta kontakt med oss på tlf. 975 00 965 eller ved å sende en epost til  akershus@autismeforeningen.no

Hendelse Kategori:

Sjøholmen