« All Hendelser

Juleavslutning (Ski)

11. desember kl. 18:00 - 21:00

Bli med på en koselig julesamling for hele familien.

Når:
onsdag 11. desember 2019, kl. 18.

Hvor:
Waldemarhøy.
Adressen er Waldemarhøyveien 13, 1400 Ski.  Waldemarhøy ligger veldig sentralt i Ski med svært gode parkeringsmuligheter. Det er også kort å gå fra stasjonen. Se kart.

Beskrivelse:

Medleder Linn Alva melder følgende:

Den 11. Desember klokken 18:00 arrangerer søskengruppa juleavslutning. Det er åpent for alle, så inviter gjerne både venner og familie. Det blir grøt, pepperkakepynting, ett lite juleverksted hvor det kan lages julekort etc og loddsalg.

De i søskengruppa som ønsker å være med å arrangere kan gjerne komme 17:30 så får de være med å gjøre klart og får en liten oppgave for kvelden om de ønsker det.

Si gjerne ifra om du vet at du/dere kommer☺️

Vi gleder oss❤️

Ta kontakt om det skulle være noen spørsmål og si veldig gjerne ifra om det er noen allergier så tar vi hensyn til det.

Spørsmål?
Interessert i å delta for første gang?

Interessert i å stå på gruppens mailliste?

Send en epost til follo.ain.akershus@gmail.com eller ta kontakt med Isabel på tlf. 986 55 061.
Du kan også komme i kontakt med oss gjennom facebookgruppa vår.

11. desember
Hendelse Kategori: