« All Hendelser

Foreldretreff (Ski)

25. september kl. 19:30 - 21:30

Dette blir en fin anledning til å bli bedre kjente og utveksle erfaringer. Både nye og «gamle» deltakere er velkomne! Parallelt med foreldretreffet arrangerer vi et søskentreff. Les mer om søskentreffet her.

Når og hvor:
onsdag 25. september 2019
kl. 19.30 til 21.30.
på Waldemarhøy.

Adressen er Waldemarhøyveien 13, 1400 Ski.  Waldemarhøy ligger veldig sentralt i Ski med svært gode parkeringsmuligheter. Det er også kort å gå fra stasjonen. Se kart.

Enkel bevertning. Kom gjerne litt tidlig — kaffen er klar fra kl. 19.15. Strikketøy og andre hobbier kan gjerne medbringes og sysles med på møte. Det er ikke viktig at man kommer presis kl. 19.30 om man ikke rekker. Dette gjelder alle foreldretreffene våre.

Vi treffes igjen onsdag 25. september,  tirsdag 22. oktober, tirsdag 12. november og onsdag 11. desember. Merk kalenderen!Og invitér gjerne nye medlemmer og kom med innspill rundt tema og foredragsholdere.

Spørsmål?
Interessert i å delta for første gang?

Interessert i å stå på gruppens mailliste?

Send en epost til follo.ain.akershus@gmail.com eller ta kontakt med Isabel på tlf. 986 55 061.
Du kan også komme i kontakt med oss gjennom facebookgruppa vår.

Hendelse Kategori:

Waldemarhøy