« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Foreldretreff (Ski)

25. april kl. 19:30 - 21:30

Velkommen til foreldregruppetreff på Waldemarhøy i Ski. Både nye og «gamle» deltakere er velkomne! Parallelt med foreldretreffet arrangerer vi et søskentreff. Les mer om søskentreffet her.

Når og hvor:
torsdag 25. april 2019
kl. 19.30 til 21.30.
på Waldemarhøy.

Adressen er Waldemarhøyveien 13, 1400 Ski.  Waldemarhøy ligger veldig sentralt i Ski med svært gode parkeringsmuligheter. Det er også kort å gå fra stasjonen. Se kart.

Dette blir en fin anledning til å bli bedre kjente og utveksle erfaringer. Kom gjerne litt tidlig — kaffen er klar fra kl. 19.15. Strikketøy og andre hobbier kan gjerne medbringes og sysles med på møte.

Det er ikke viktig at man kommer presis kl. 19.30 om man ikke rekker. Dette gjelder alle foreldretreffene våre.

Vi treffes igjen på sommerfesten mandag 6. mai. Merk kalenderen!

Spørsmål?
Interessert i å delta for første gang?

Interessert i å stå på gruppens mailliste?

Send en epost til follo.ain.akershus@gmail.com eller ta kontakt med Isabel på tlf. 986 55 061.
Du kan også komme i kontakt med oss gjennom facebookgruppa vår.

Hendelse Kategori:

Waldemarhøy