Foreldretreff (Sandvika)

9. november kl. 18:00 - 21:00

Det blir foreldretreff med innledningen «Utfordringer fram mot voksenlivet» av Grethe B. Hun er mor til en ung voksen innen autismespekteret, utdannet spesialpedagog og er tillitsvalgt i Autismeforeningen i Akershus.

Husk at alle deltakere må følge smittevernsreglene:

• Hold deg hjemme hvis du ikke er i form eller er i karantene.
  • Send påmelding – plass er begrenset av hensyn til smittevern, og vi må ha navn og telefonnummer på alle som deltar, i tilfelle behov for smittevarsling eller -sporing. Det er dessverre ikke mulig å møte opp uten å være forhåndspåmeldt.
  • Unngå å reise kollektivt hvis du ikke må og ta med munnbind ombord (Bærum kommune meldte følgende 2. oktober: «Når det ikke er mulig å holde en meters avstand til medreisende, skal reisende i kollektivtransporten bruke munnbind. Dette gjelder også innendørs på stasjonsområder»).
  • Vask hendene eller bruk håndsprit ofte (både før, under og etter treffet).
  • Hold minst én meters avstand til andre personer (både før, under og etter treffet).
  • Følg offentlige råd for å redusere smittefare. Lokale og regionale tiltak kan være strengere enn nasjonale tiltak. For informasjon om lokale tiltak se nettsiden til kommunen din og Bærum kommune (hvor treffet foregår).
Når:
mandag 9. november, kl. 18-21
Hvis startpunktet kl. 18 er vanskelig, kom når det passer (men husk at innlegget starter kl. 18.30).
NB: Treffet kan bli avlyst på kort varsel i tilfelle sykdom, strengere lokale smittevernstiltak osv.

Hvor:
Møterommet hos Ridderne AS (ikke langt fra Emma Kafé).
Adressen er Emma Hjorths vei 74 i Sandvika (oransj kartnål i kartet her).
Si fra hvis du trenger skyss fra stasjonen.

Reise med bil.  Møterommet ligger ca 25 minutter vest for Oslo S i
retning Drammen, mellom Sandvika og Kirkerudbakken alpinsenter.
Kjør E18 til Sandvika.   Følg E16 fra Sandvika mot Hønefoss og videre
skilting til Emma Hjorth.  Klikk her for kart og reiserute.

Reise kollektivt.  Unngå å reise kollektivt hvis du ikke må (av hensyn til smittevern).
Nærmeste togstasjon er Sandvika stasjon.
Buss 761 stopper på Emma Hjorths vei, cirka 11 minutters gangavstand fra møterommet.
Buss 783 stopper på Høyrabben, cirka 1 minutts gangavstand fra møterommet.
For informasjon om tog- og busstider gå til ruter.no/reiseplanlegger.

Pris:
Gratis.

Servering:

Ta med egen drikke, slik at du har noe du liker og vi unngår smitte fra felles brusflasker og kaffe- og tekanner. Vi serverer bakevarer (pakket i en egen pose til hver deltaker) eller lignende.

Påmelding:

Påmelding kreves av hensyn til smittevern. Fristen er mandag 2. november. Plass er begrenset til 10 deltakere, og pr. 21. oktober har vi plass til et par deltakere til. Påmelding sendes via SMS til 905 51 684.

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål kan du ta kontakt med oss ved å:

Kategori for Arrangement:

Ridderne AS