Foreldretreff (Lillestrøm)

26. oktober kl. 19:00 - 21:00

Velkommen til foreldretreff! Både nye og «gamle» deltakere er velkomne. Temaet blir hverdagsutfordringer og hverdagsgleder i koronatiden. Temaet er ikke ment å være begrensende, men heller et nyttig utgangspunkt for kveldens samtaler.

Husk at alle må følge smittevernsreglene:

• Hold deg hjemme hvis du ikke er i form eller er i karantene.
  • Send påmelding – plass er begrenset av hensyn til smittevern, og vi må ha navn og telefonnummer på alle som deltar, i tilfelle behov for smittevarsling eller -sporing.
  • Unngå å reise kollektivt hvis du ikke må. Lillestrøm kommune melder at fra 12. oktober er munnbind «påbudt ved bruk av kollektivtransport, hvis du ikke kan holde mer enn én meter avstand til dine medpassasjerer.»
  • Vask hendene eller bruk håndsprit ofte (både før, under og etter treffet).
  • Hold minst én meters avstand til andre personer (både før, under og etter treffet).
  • Følg offentlige råd for å redusere smittefare. Lokale og regionale tiltak kan være strengere enn nasjonale tiltak. For informasjon om lokale tiltak se nettsiden til kommunen din og Lillestrøm kommune (hvor treffet foregår).

Når:
mandag 26. oktober 2020, kl. 19.00 til ca. 21. Kom gjerne litt tidlig, da én av våre likepersoner pleier å være på plass innen kl. 18.30.

Hvor:
Peppes Pizza
Teatergaten 14 (Lillestrøm Torv)
2000 Lillestrøm, Norway
Klikk her for kart og ruteplanlegger.
Rimelige parkeringsmuligheter ved Lillestrøm kino. Gratis parkering ved Skedsmo rådhus etter kl. 17.
Restauranten er 6 minutters gange fra Lillestrøm stasjon. Planlegg reisen på ruter.no.

Pris og servering
Gratis. Fylkeslaget spanderer mat og alkoholfri drikke. Av hensyn til smittevern serveres alt i individuelle porsjoner, ikke fra felles fat.

Påmelding og spørsmål
Fyll ut påmeldingsskjemaet så tidlig som mulig (plass er begrenset).

Hvis du har spørsmål, send en epost til nedre.ain.akershus@gmail.com eller ta kontakt med Kirsten på tlf. 480 50 178.

Du kan også stille spørsmål i vår hemmelige facebookgruppe. Send oss epostadressen som facebookkontoen din er knyttet til, så ordner vi tilgang til gruppa.

Kategori for Arrangement:

Peppes Pizza Lillestrøm
Teatergate 14 (Lillestrøm Torv)
Lillestrøm, Akershus 2000 Norge
Hjemmeside: