« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Foreldretreff (Lillestrøm)

25. mars kl. 19:00 - 21:00

Velkommen til foreldretreff! Både nye og «gamle» deltakere er velkomne.

Når:
mandag 25. mars 2019, kl. 19.00 til ca. 21.

Hvor:
Peppes Pizza
Teatergaten 14 (Lillestrøm Torv)
2000 Lillestrøm, Norway
Klikk her for kart og ruteplanlegger.
Rimelige parkeringsmuligheter ved Lillestrøm kino. Gratis parkering ved Skedsmo rådhus etter kl. 17.
Restauranten er 6 minutters gange fra Lillestrøm stasjon. Planlegg reisen på ruter.no.

Pris og servering
Vanligvis har restauranten spiseplikt. For å vise at vi setter pris på at de lar oss sitte og prate lenge,  er det fint om alle vurderer å bestille en forrett eller litt dessert i tillegg til noe å drikke. Deltakerne betaler selv.

Påmelding og spørsmål
Send en epost til nedre.ain.akershus@gmail.com eller ta kontakt med Kirsten på tlf. 480 50 178.

Du kan også stille spørsmål i vår hemmelige facebookgruppe. Send oss epostadressen som facebookkontoen din er knyttet til, så ordner vi tilgang til gruppa.

25. mars
Hendelse Kategori:

Peppes Pizza Lillestrøm
Teatergate 14 (Lillestrøm Torv)
Lillestrøm, Akershus 2000 Norge
Hjemmeside: