« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Foreldretreff for dere med voksne barn

2. april kl. 18:30 - 21:00

Akershus fylkeslag ønsker velkommen til et treff rettet mot foreldre til voksne barn! Treffet finner sted sentralt i Oslo og starter med et nyttig innlegg ved Anne Janzon:

«Er det diagnosen(e) som avgjør?

Hva legges til grunn for bistand, oppfølging og ytelser fra NAV…?»

Anne er tidligere leder i Akershus fylkeslag. Hun har også sittet i Autismeforeningens sentralstyre. I dag jobber hun som veileder i ungdomsteam ved et NAV kontor i Akershus.

Etter Annes innlegg blir det tid til gruppediskusjon. Mange foreldre til voksne barn har savnet å kunne snakke med andre i samme situasjon, og vi håper at kvelden blir starten på en ny foreldregruppe. Vi samler inn kontaktinformasjonen til interesserte foreldre på samme skjema som påmeldinger til treffet 2. april.

Når:
tirsdag 2. april 2019
kl. 19-21 (registrering fra kl. 18.30).

Hvor:
Cochs pensjonat, Parkveien 25, 0350 Oslo.
Pensjonatet ligger ved Slottsparken og Litteraturhuset.
Konferanserommet er i 2. etasje.
Kart, parkeringstips og informasjon om kollektiv reise finner du på www.cochspensjonat.no/sentralt.

Pris:     Gratis. Enkel servering.

Påmelding:

Plass er begrenset, men det er fortsatt ledig plass pr. 27. mars. Fyll ut påmeldingsskjemaet så snart som mulig:

Fyll ut skjemaet selv om du ikke kan delta 2. april, slik at vi har epostadressen din. Da kan vi ta kontakt med deg når vi arrangerer nye treff.

Spørsmål?
Ta kontakt med fylkeslaget på akershus@autismeforeningen.no eller tlf. 975 00 965.

Hendelse Kategori:

Cochs pensjonat