« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Eventyrfabrikken (Vestby)

26. november kl. 17:00 - 19:30

AUTISMEFORENINGEN I NORGE,
AKERSHUS FYLKESLAG INVITERER TIL

FAMILIEKVELD PÅ EVENTYRFABRIKKEN VESTBY

tirsdag 26. november 2019, kl. 17.00-19.30

Hjertelig velkommen til Eventyrfabrikken, et stort innendørs lekeland med noe til både barn og ungdommer. Vi deler lekelandet med andre besøkende, men tirsdagkvelder pleier å være rolige og vi får tilgang til et privat område hvor vi kan spise, drikke og ta en pause fra lekingen.

Som dere kan se i videoen her, består lekelandet av klatrestativ, hengebroer, krypganger, kjempestore sklier, ballbasseng, sykler, hoppeslott mm. Man ser også dinosaurer over alt! Ballskyting, trampolinehopping og radiobilkjøring er blant aktivitetene som kan friste eldre barn og ungdommer. Lekelandet har også en egen avdeling for de aller minste.

Det spiller ingen rolle om det er barnet, ungdommen eller en av de voksne/foresatte i familien som har autismediagnose.

Alle barn og ungdommer og alle voksne som har bistandsbehov må ha med en voksen som kan gi nødvendig støtte og tilsyn. De fleste kommer sammen med foreldrene, men besteforeldre, avlastere, støttekontakter e.l. kan gjerne følge barnet/ungdommen. Søsken og foreldre kan delta selv om barn med diagnose blir hjemme.

Vi håper å se mange medlemmer på Eventyrfabrikken! Bli medlem i dag!

Når:
Tirsdag 26. november 2019, kl. 17.00 – 19.30 (kom når det passer)

Hvor:

Eventyrfabrikken Vestby
Høgdaveien 1 i Vestby. Se kart.
Gratis parkering.
Lekelandet er cirka 2 minutter fra nærmeste bussholdeplass (Vestbysenteret).
Ta buss nr. 530.
For rutetider sjekk ruter.no.

Pris:
Gratis inngang og tilgang til lekelandet.
Gratis pizza (drikke og ev. annen mat må kjøpes).

Servering:
Fylkeslaget spanderer diverse typer pizza (ost og skinke, vegetar, glutenfri og pepperoni/bacon).
Egen mat og drikke er ikke tillatt på Eventyrfabrikken.
Salg av drikke og vanlige kioskvarer, inkludert alternativer uten egg, melk og gluten.
Se menyen for andre retter som er til salgs.

Praktisk informasjon:

• Alle må ha med en voksen som kan gi nødvendig støtte og tilsyn.
  • Sko er ikke tillatt. Det er lurt å ha på sokker, langbukser og en langarmet genser.
  • Ordensreglene skal følges. Du kan lese reglene her.
  • Gratis Wifi.
  • Du kan forberede barnet ved å vise denne videoen om lekelandet.
  • Representanter fra fylkeslaget vil være tilstede og ta imot deltagerne i resepsjonsområdet. Ta gjerne en prat med oss!

Påmelding:

Plass er begrenset. Fyll ut skjemaet så snart som mulig (helst innen tirsdag 19. november):

Klikk her for å gå til skjemaet:

Hvis du ikke rekker fristen, fyll ut skjemaet likevel i tilfelle det er ledig plass. Vi gir tilbakemelding så snart som mulig, men hvis det haster send en SMS til tlf. 975 00 965.

Påmeldte fra utenfor Akershus blir satt på ventelista frem til fristen og får delta hvis ledig plass.

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med fylkeslaget på akershus@autismeforeningen.no eller tlf. 975 00 965.

Hendelse Kategori:

Eventyrfabrikken Vestby