Eksterne fritidstilbud (vår 2021)

1. april kl. 00:00

Nettbaserte fritidstilbud

Vi regner med at det blir noen nettbaserte tiltak i 2021 pga pandemien. Tips legges ut her.

Økonomisk støtte

Anthonstiftelsen tilbyr to typer støtte – en til organisert idrettsaktiviteter, og en til andre aktiviteter (f.eks. kunst, korps, speider, kunst osv). Sistnevnte kan dekke alt fra transportutgifter til utstyr (opptil kr. 5.000). Hovedkriterien er at stram økonomi er en barriere for deltakelse.

Idrettslag o.l. i Viken kan søke om midler fra Idrettsforbundet til nye arrangementer og tilbud.

16.03.21    Sykkeldag, visning av spesialsykler (Jessheim)
17.03.21    Sykkeldag, visning av spesialsykler (Ski)
18.03.21   Sykkeldag, visning av spesialsykler (Bærum)
28.05.21   Vivil-lekene (Bærum)
06.06.21   Løvelekene (Oslo)
Flere tips kommer.

Vårens tips om faste tilbud

Listene under er ikke fullstendig og inneholder noen generelle tips og nye tips delt etter bosted. P.S. På tryggutovere.no finner du tips for utøvere samt tips for ledere som skal ta imot barn med usynlige tilretteleggingsbehov.

Tilbud i Romerike (nyeste øverst)

• Stilken (Lillestrøm) er en kommunal aktivitetsgruppe for unge voksne, f.eks. med Asperger.
  • Send tips til akershus@autismeforeningen.no.

Tilbud i Asker/Bærum (nyeste øverst)

• Fritid og avlastning i Bærum har en facebookside. Følg med der for tips om lokale aktiviteter.
  • Asker kommune har minst én Aspergergruppe samt diverse tilbud rettet mot unge og/eller voksne med nedsatt funksjonsevne.
  • Send tips til akershus@autismeforeningen.no.

Tilbud i Follo (nyeste øverst)

Tilbud i Oslo (nyeste øverst)

Generelle tips

Kategori for Arrangement: