Eksterne fritidstilbud (høst 2020)

30. september kl. 08:00 - 17:00

Nettbaserte fritidstilbud

– Frambuleir arrangeres på nettet fra mandag 13. juli til søndag 19. juli. Det blir faste sendinger fulle av aktiviteter, oppdrag, konserter, underholdning, mysterier og sprell. Man trenger ikke registrere seg på forhånd, og man kan også se sendingene i etterkant.

– Nettcamp for 15-22 åringer med funksjonsvariasjoner, med online konsert, quiz-kvelder, låtskriver-kurs, foredrag m.m.
– Dissimilis har et tilbud som heter «Musikk mellom liten og stor.» De har lagt ut en musikkstund på youtube.
– ADHD-foreningen legger ut videoer til yogatrening.

22.08.20   Tilrettelagt golf (Slattum) ifb et kurs for trenere
05.03.21-07.03.21 Kick the Limits ski-arrangement for utviklingshemmede (Bærum)

Høstens tips om faste tilbud

Lista er ikke fullstendig og inneholder noen generelle tips og nye tips delt etter bosted.

Tilbud i Romerike (nyeste øverst)

• En sorggruppe for personer med utviklingshemning har oppstart i august 2020 i Romerike.
  • Syng med oss i Rælingen har satt opp en plan for høsten.
  • Inkluderingspresent på Romerike tilbyr tilrettelagt konfirmasjon og konfirmantleir på Solgården i Spania.
  • Inkluderingspresten på Romerike arrangerer tur til Solgården i Spania i juni 2021, for personer med nedsatt funksjonsevne som har med egen ledsager.
  • Send tips til akershus@autismeforeningen.no.

Tilbud i Asker/Bærum (nyeste øverst)

• Et medlem melder om gode erfaringer på et filmkurs på Fellesverket (Sandvika), som er et sted med mange tilbud til ungdommer og unge voksne i Bærum. Tilbudene er ikke spesielt tilrettelagt for personer med de beskriver seg selv som en «stress- og pressfri sone» som driver med «inkludering og integrering gjennom å forebygge utenforskap og marginalisering.»
  • Ishockeylaget «Frisk Asker Superlag» er et tilbud til unge kvinner og menn med utviklingshemning (Asker) Se film her.
  • Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede tilbys i Bærum. Følg med ved å bruke FTU-appen.
  • Asker kommune har minst én Aspergergruppe samt diverse tilbud rettet mot unge og/eller voksne med nedsatt funksjonsevne.
  • Send tips til akershus@autismeforeningen.no.

Tilbud i Follo (nyeste øverst)

Tilbud i Oslo (nyeste øverst)

Generelle tips

Kategori for Arrangement: