Digitalt årsmøte

27. februar kl. 00:00

VARSEL OM ÅRSMØTE

Møtet utsettes til cirka onsdag 24. mars 2021. Nærmere informasjon kommer.

Lørdag 27. februar 2021 arrangerer vi årsmøtet digitalt (f.eks. på Teams), av hensyn til smittevern. Klokkeslett og nærmere informasjon kommer, men møtet starter tidligst kl. 10.00.

Interessert?

• Meld din interesse allerede nå. Det er viktig at alle som planlegger å være med på møtet, melder seg på i forkant, slik at de kan motta en link til sendingen. Vi ønsker flest mulig påmeldinger innen lørdag 20. februar, slik at vi får oversikt over hvor mange vi blir, og kan begynne arbeidet med kontroll av stemmeberettigelse før møtet. Fyll ut påmeldingsskjemaet her.
  • Meld inn saker til årsmøtet. Årsmøtet behandler saker som gjelder fylkeslagets virksomhet, f.eks. tiltak som krever finansiering, interessepolitisk arbeid eller andre prinsipielle (ikke personlige) saker. Meld saken til akershus@autismeforeningen.no. Fristen er søndag 24. januar. Det er ikke anledning til å fremme saker etter fristen eller under selve årsmøtet. Den endelige sakslista legges ut på nettsiden vår innen lørdag 13. februar.
  • Ta kontakt med valgkomitéen. Har du innspill til valgkomitéen? Ønsker du å stille som styrekandidat eller har du forslag på kandidater? I så fall, ta kontakt valgkomitéen. Mange av dere kjenner valgkomitémedlemmene fra våre foreldregruppetreff (Grethe fra treff i Asker/Bærum og Isabel fra treff i Follo/Romerike).
    – Grethe på grethe@kystlag.net eller tlf. 959 44 992.
    – Isabel på tlf. 986 55 061.

27. februar
Kategori for Arrangement: