Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Barn som pårørende

30. juni kl. 08:00 - 17:00

Akershus fylkeslag er ikke ansvarlig for innhold av eksterne kurs og foredrag – og er heller ikke ansvarlig om tidspunkt, pris e.l. blir endret. Kurs som varer i to eller flere dager er merket med pluss (+). 

Søskengrupper:

  • UiOs tilbud (7 steder i landet). Som en del av en forskningsprosjekt, driver UiO et søskentilbud i Oslo, Asker, Lillestrøm og fire andre steder i landet. Les mer her. 
  • Fylkeslaget. I 2019 startet foreldregruppa i Follo et søskentilbud ledet av voksne søsken. Gruppa starter kanskje opp igjen etter pandemien. Meld interesse til follo.ain.akershus@gmail.com.
  • Lillestrøm kommune. Den nye kommunen hadde et tilbud rettet mot søsken i alderen 8-16 år i vår 2020. Les mer i brosjyren og ta kontakt med kommunen om fremtidige tilbud.
  • Oslo universitetssykehus. OUS arrangerer søskengrupper to ganger i året (5 treff hver). Les mer her.
  • Nittedal kommune. Tilbudet er «for deg over 16 år som står nær en som er fysisk eller psykisk syk, har en funksjonsnedsettelse eller et rusmisbruk.» Rull ned til «Mestringskurs for pårørende» her.
  • Frambu. Frambu har et digitalt tilbud til søsken fra 10-16 år. Tilbudet retter seg mot søsken til barn med en sjelden diagnose, som gjelder noen men ikke alle på autismespekteret.

Andre eksterne kurs og tilbud: 
01.03.21+   Opplæring i SIBS-programmet (på Frambu hvis mulig, ellers digitalt)
valgfri         Nettkurs om SIBS-programmet.

Fylkeslagets ressurser

Detaljer

Dato:
30. juni
Tid
08:00 - 17:00

Sted

Oslo/Akershus

Arrangør

Diverse
Autismeforeningen er ikke ansvarlig for aktiviteter som ikke arrangeres av Autismeforeningen.
Top