Hva er din hjertesak? Frivillighet Norge sender stemmen din til Stortinget

Publisert , oppdatert Tema: Tema

Hva vil du si til de som skal styre Norge de neste fire årene? Hva er du opptatt av? Frivillighet Norge inviterer frivillige organisasjoner og privatpersoner til å ytre seg i form av foto og film. Vær med i konkurransen om plass i utstillingen som skal stå foran Stortinget i valgkampen!

«Send stemmen din til Stortinget» er en foto- og filmkonkurranse arrangert av Frivillighet Norge hvor du får sjansen til å vise frem en sak som er viktig for deg. Vi plukker ut 24 bilder til en utstilling på Eidsvolls plass foran Stortinget i Oslo. Her skal utstillingen stå i valgkampens innspurt, like overfor de politiske partienes boder rundet Spikersuppa. I tillegg kårer en jury med profesjonelle fotografer det beste bildet, som blir premiert med et Canon 650D-kamera.

Les andre saker om: , , ,