« All Hendelser

Lærings- og mestringskurs for foreldre med barn/unge med autisme/Asperger syndrom – Kurs 2

2. juli - 8. juli

Bilde av Fagerhøy leirskole. Foto: Visit Lillehammer

Gudbrandsdal Leirskole. Foto: Visit Lillehammer.

Dette er kun en kort, ufullstendig omtale.

Klikk her for å lese fullstendig omtale av arrangementene på NevSom sine sider.

Spørsmål rettes til NevSom.

NevSom (Nasjonalt kompetansesenter for nevroutviklingsforstyrrelser og hypersomnier) inviterer til lærings- og mestringskurs for foreldre med barn/unge med autisme/Asperger syndrom på Gudbrandsdal leirskole, Fagerhøy i juli.

Det er to kurs; ett for barn og ett for unge.

På dagtid arrangerer Autismeforeningen sommerleir/dagtilbud for for alle barna. Barna og ungdommene blir tatt hånd om av praktikanter, alle med diagnose får en en-til-en-kontakt. Søsken deles inn i mindre grupper. Aktivitetene består av lek og spill, padling, riding og bading med mer.

Uke 26 – Kurs 1: 25. juni – 01. juli
Kurs for familier med barn med en autismespekterdiagnose i aldersgruppen 0-10 år.

Uke 27 – Kurs 2: 2. juli – 8. juli
Kurs for familier med barn/ungdom med høytfungerende autisme/Asperger syndrom i aldersgruppen 11-20 år.

Søknadsfrist er 31. mars 2017

Gudbrandsdal Leirskole, Fagerhøy